Gratis Aanmelden

Masochisme met extreme vrouw (48)

RolePlayMistress (48)

Mijn man wil niet mee in mijn rollenspellen of mijn SM gevoelens. Wel kreeg ik van hem een soort van vrijbriefje om iemand te vinden die dat wel zou willen. Ik ben dominant van karakter, hou van spanning en afwisseling. Ik zoek een slaafje voor zo eens a twee keer per week.

Maak contact met haar
  1. Naam: RolePlayMistress
  2. Leeftijd: 48 Jaar
  3. Woonplaats: Osdorp
  4. Geslacht: Vrouw
  5. Verjaardag: 21/2/1973
  6. Masturberen: Dagelijks
  7. Relatie: Sexdate
  8. Ontknapingem: Ja
  9. Anaal: Ja
  10. Slikken: Nee
  11. One-night-stand: Ja
  12. Laatst online: Gisteren
Masochisme met extreme vrouw RolePlayMistress van 48
BigMistress (51)
★★★★☆
Enorm onderdanige slaaf gezocht!
Sex met wilde dame
OnderdanigeLeah (26)
★★★★☆
Net gedumpt door men ex vriendje waar ik een meester-slaaf relatie met had, nu op zoek naar iemand die opnieuw mijn meester wil zijn. Interesse ? Graag iemand met een harde aanpak
SM dating met open-minded studente
BarbieGirl19884079 (35)
★★★★★
Ben jij al tijden op zoek naar een Strenge Meesteres ,die jou leven bepaald en jou tot haar slaaf maakt..?Ik ben Kimberley een Kinky Geile Meesteres met een heerlijk lijf die het heerlijk vindt om jou te domineren en te gebruiken voor mijn lusten in de wereld van de soft SM, BDSM en voeten fetisch.Ik als jou Meesteres en jij als Mijn slaaf , ben jij klaar om behandeld te worden?Waarbij ik je een halsband om doe en handboeien en lekker in je mond spuug en jij alles doorslikt en je straf met mijn zweepje. Op de grond en lekker mijn voetjes of laarzen in je mond nemen en ze te likken en zuigen.
SM dating met kinky milf
TanteTinnie (56)
★★★★☆
Ik ben een getrouwde vrouw, maar ik ben dol op sm. Mijn man heeft daar juist helemaal niks mee. En wil er ook helemaal niets mee te maken hebben. Dus ik zoek nu een gehoorzaam slaafje, met toestemming van mijn man, die alles zou doen wat ik van hem verlang.
Sex met lekkere oma
Zeliha30 (56)
★★★★★
Ik neem dit heel serieus en verlang dat jij dit ook doet. Zo niet dan ga je meteen weer exit. Al meer dan 20 jaar ervaring met SM en BDSM. Ik ga voor lange sessies met mijn meest trouwe slaafjes. Onderdaan, ik heb ruimte voor jou. Neem plaats.
SM met mooie oma
SmEsmee (28)
★★★★☆
Liefde? Nee niets voor mij! Doe mij maar lekker sex en dan ook nog zo dat ik lekker dominant kan zijn. Mijn kutje word pas nat als jij mijn slaafje bent en als je doet wat ik zeg. Als ik zeg lik mijn kutje dan ga je dat doen. En doe je dat niet dan zal ik klemmen op je ballen zetten
SM met extreme studente
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Pijpen met slikken met Celine
Lies
★★★★★★★★★★
Als alleenstande vrouw is het niet gemakkelijk om een verhuizing op je te nemen. Zeker als je rood staat... Maar ik heb nog altijd mijn sexy lichaam, toch?
Neuken met anaal met Lies
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Neuken met Ritaje
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Neuken met anaal met Pleuni
© 2024 bdsmvrouwen.nl